Beskæftigelsesfaglighed

Arbejdet i landets jobcentre er under udvikling, de seneste år er der forsket massivt i beskæftigelsesområdet. Forskningen peger på at en aktiv beskæftigelsesindsats virker, men den peger også på at ikke alt er lige godt. Fra flere sider taler man nu om at medarbejdere som formår at skabe mening, fremdrift og sammenhæng i indsatsen og samtidig har tiltro til deres borgere – de opnår de bedste resultater. Hvordan bruges denne viden bedst? Cantadora tilbyder kompetenceudviklingsforløb, kurser og supervision med baggrund i nyeste forskning på området.

Cantadora tilbyder blandt andet en målrettet temadag til sagsbehandlere med fokus på joborientering i samtalen. Læs mere her

Cantadora tilbyder desuden samarbejde med jobcentre om udviklingsforløb for ledige borgere. Kontakt os for et tilbud på enkeltpladser eller særligt tilrettelagte forløb. Vi arbejder med individet i centrum og arbejdsmarkedet som det klare mål, fordi et sundt arbejdsliv bibringer trivsel.

Læs mere om vores individuelle tilgang til at hjælpe mennesker her og om vores igangværende projekter for forskellige målgrupper her.

I Cantadora følger vi den nyeste forskning og debat på beskæftigelsesområdet, meget viden henter vi fra Væksthusets Forskningscenter – du kan læse mere her​​.

PSYKOLOGSELSKABET CANTADORA ApS

CVR: 35381643

Louisegade 2A, st., tv.

9000 Aalborg - Find vej