Kursus og undervisning

I Cantadora udbyder vi løbende kurser med fagligt indhold, og tilrettelægger derudover gerne individuelle tilbud om temadage, kompetenceudviklingsforløb eller workshops.

Vi formidler viden om en række temaer, ex. Stress, psykisk arbejdsmiljø, ledelse i ”menneskefag”, viden om psykisk sårbarhed på arbejdspladsen, kommunikation og samarbejde, traumer og traumehåndtering, kritisk sygdom og de psykologiske reaktioner.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, og tilpasser gerne et kursus specielt til jer, send en mail med jeres ønsker og vi ringer jer op snarrest muligt.

Herunder kan du se vores aktuelle kurser og eksempler på de tilbud vi har.

Beskæftigesesfaglighed

Cantadora tilbyder undervisning, kompetenceudvikling og andre konsulentydelser indenfor beskæftigelse. ​

Læs mere her

Eksempler på forløb

Joborienteret samtale: kompetenceudvikling

Temadag om virksomheds rettet indsats for sagsbehandlere

Supervision målrettet for medarbejdere indenfor beskæftigelse

Mindfulness

Travlhed og belastning i hverdagen er et vilkår for langt de fleste mennesker, og kortvarig stress er tilmed en naturlig og sund tilstand, men bliver den langvarig og mister vi muligheden for at genvinde ro og balance bliver stress en trussel. MBSR hjælper dig til at reducere stress og håndtere hverdagens belastninger med øget ro og nærvær.

Ann Ostenfeld-Rosenthal underviser i det evidensbaserede program, Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR). Ann har trænet meditation, nærvær og fordybelse på Center for Professionel og Personlig udvikling v/ cand. psyk.Vibeke Adler siden 2002. Ann er mindfulness lærer fra Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet,som arbejder tæt sammen med Center for Mindfulness, Massachussett’s Medical School, hvor programmeter udviklet.

Der er nu nye datoer for kurser, der afvikles i efteråret 2017.

Mindfullness for psykologer – efterår 2017

Mindfullness for læger – efterår 2017

I denne video kan du se en kort præsentation af MBSR med Ann

PSYKOLOGSELSKABET CANTADORA ApS

​CVR: 35381643

Louisegade 2A st.tv

9000 Aalborg