Psykologselskabet Cantadora ApS følger Sundhedsstyrelsens retninglinjer i forbindelse med håndtering af COVID-19.

​I klinikken følges retningslinjerne for fysiske samtaler i klinikken. Hvis du ikke er tryg ved dette, kan samtaler tilbydes som telefonkonsultation eller videokonsultation. Vi varetager videokonsultationer som er godkendt til psykologbehandling og som lever op til krav om databeskyttelse jf. GDPR.

Følgende sundhedsmæssige opmærksomheder anbefales du at have ved konsultationer med fysisk tilstedeværelse:

  • Psykolog og klient bør om muligt holde en afstand på minimum 1-2 meter. Hænder vaskes eller sprittes af inden samtalen påbegyndes. Det er kun psykologen, der må berøre dørhåndtag.

  • Psykologen giver aktuelt ikke hånd, og stolene placeres i behandlingsrummet med den påkrævede afstand på min. 1-2 meter. Der bliver luftet ud mellem de enkelte konsultationer, og dørhåndtagene rengøres kontinuerligt. Stole, bord og glas af sprittes mellem konsultationerne.

  • Stolene i venteværelset vil være placeret med minimum 1-2 meters afstand. Der er IKKE offentlig adgang til venteværelset.

  • Psykologen sørger for at booke tider ”med luft imellem”, og der henstilles til, at du først ankommer til klinikken på aftalte tidspunkt for at minimere antallet af personer i venteværelset.

  • Du er velkommen til at medbringe og bruge de værnemidler, som du har behov for. Det er ikke et krav at du bærer mundbind eller visir under samtalerne.

  • Der er sprit i venteværelset samt i alle samtalerum til fri benyttelse.

Hvis du oplever influenzalignende symptomer (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed, åndenød) eller er smittet med Covid19 skal du aflyse din aftale med psykologen. Hvis en person i din husstand har influenzalignende symptomer eller er smittet med Covid19 skal du aflyse din aftale med psykologen, pga. smitterisiko. Du har mulighed for at få en telefon- eller videokonsultation i stedet.

  • Normale afbudsregler er gældende ved afbud.

Har du spørgsmål hertil, er du naturligvis velkommen til at kontakte klinikken på info@cantadora.dk eller i telefontiden kl. 12.00-13.00 alle hverdage på +45 70 26 28 55.

PSYKOLOGSELSKABET CANTADORA ApS

CVR: 35381643

Louisegade 2A, st., tv.

9000 Aalborg - Find vej