Publikationer og anbefalinger

Sagsbehandlerens betydning for den lediges jobchancer

I væksthusets forskningscenter har de over en længere årrække gennemført en historisk stor undersøgelse af de virksomme indsatser for udsatte ledige i Danmark (Beskæftigelsesindikator projektet) læs mere om væksthusets forskningscenter og hele undersøgelsen her.

Særligt har vi i Cantadora bidt mærke i undersøgelsen af sagsbehandlerens betydning for den lediges forløb, undersøgelsen peger på at sagsbehandlerens joborientering og tro på borgerens mulighed for at komme i job, har stor betydning for den enkelte borgers muligheder for en fremtid på arbejdsmarkedet, hvilket måske virker indlysende, men som i sig bærer et stort potentiale for forbedring af indsatsen overfor nogle af samfundets svageste.

Cantadora kan, i samarbejde med Væksthusets formidlere, tilbyde oplæg om BIP og ligge særligt fokus på en praksisnær udvikling af sagsbehandlerens kompetencer og tiltro til sig selv og sine borgere i samtalen – se mere her.

​Autisme

Barry M. Prizant: det unikke menneskeudgivet på dansk psykologisk forlag i 2015.

En bog der handler om livet med autisme, men med en dyb respekt for menneskeligheden. Alt for ofte mødes mennesker med diagnoser først og fremmest som det, og ikke som blot mennesker, med drømme, ønsker, behov og følelser, der ligesom alle andres skal mødes, tilgodeses og accepteres. Prizant viser i sin bog, hvordan professionelle, forældre og andre omkring mennesker med autisme kan holde fokus på netop menneskeligheden og herigennem hjælpe ærligt, åbent og virkningsfuldt.

Bogen er formidlet i et varmt, humoristisk og jordnært sprog og får herfra de varmeste anbefalinger. 

Har du spørgsmål til Cantadora?

Kontakt os hvis du er nysgerrig på mulighederne​​.

PSYKOLOGSELSKABET CANTADORA ApS

CVR: 35381643

Louisegade 2A, st., tv.

9000 Aalborg - Find vej