Supervision

​Supervision betyder overblik, og i alle typer af arbejde er overblikket en væsentlig faktor for at levere gode resultater, og for at føle trivsel i arbejdslivet. Hos Cantadora superviserer vi for at sikre netop dette, at medarbejdere trives, og at de er i stand til at udføre deres arbejde tilfredsstillende. I supervision hæver vi blikket, og kigger på opgaverne udefra, vi bruger teorier, refleksion og hinandens perspektiver til at se forskellige handlemuligheder og herigennem sikrer vi en stærk fagligt begrundet handlekraft hos medarbejderen.

Når en medarbejder har tillid til sin egen kompetence i jobbet, så udfører han/hun opgaven bedst muligt, derfor arbejder vi anerkendende og med fokus på at opbygge den enkelte medarbejders faglige refleksion og selvtillid.

​Supervision er ikke blot losseplads for de negative tanker om arbejdet, tværtimod peger supervision altid fremad, således at refleksioner over arbejdet fører nye handlemuligheder med sig og herigennem skabes øget trivsel.

Supervision kommer i mange former og i Cantadora tilpasser vi altid et forløb til virksomheden og jeres ønsker. Kontakt os for en uforpligtende dialog om jeres behov og ønsker.

​Vi tilbyder supervision af alle faggrupper også psykologer på vej mod autorisation, både individuelt og i gruppe.

Eksempler på supervisionsforløb målrettet faggrupper inden for beskæftigelse, pædagogisk eller andet socialt arbejde finder du her

PSYKOLOGSELSKABET CANTADORA ApS

​CVR: 35381643

Louisegade 2A st.tv

9000 Aalborg