Ledelsesudvikling

En leder, uanset på hvilket niveau, har en vigtig opgave i organisationen – det er dig der sætter retning, samler og uddelegerer opgaverne. Det er dig der skal fastholde overblik og styring når der er allermest travlt og samtidig dig der skal træffe de svære beslutninger om prioritereringer og stå på mål for dem over for medarbejdere, brugere og interessenter.

Cantadora specialiserer sig i ledelsesudvikling på det sociale område, hvordan skaber vi god ledelse når ydelserne er afhængige af den enkelte medarbejders personlige overskud, formåen og trivsel? Usikker og fraværende ledelse kan ofte ses direkte i den kvalitet der leveres, så hvordan sikres en høj grad af engagement og ansvarlighed hos medarbejderne samtidig med at de trives og yder høj kvalitet? I Cantadoras indsatser sætter vi lederens selvtillid og sikkerhed i positionen højt, vi arbejder med at du som leder formår at være tydelig, selvsikker og empatisk selv når prioriteringerne er svære og belastningen på jeres organisation er høj.​

Som leder vil du i vores forløb opleve nærvær, empati og udvikling af dine personlige egenskaber som leder – du vil blive i stand til med sikkerhed at føre beslutninger ud i livet og samtidig tilbyde dine medarbejdere tydelig og nærværende sparring og faglig ledelse som ses direkte på resultaterne.

Tidligere deltager (mellemleder): Jeg fik på en gang tiltro til mine egne evner som leder og opbyggede herigennem også større tillid til mit team, faktisk voksede vi alle af mine timer hos Cantadora.

PSYKOLOGSELSKABET CANTADORA ApS

CVR: 35381643

Louisegade 2A, st., tv.

9000 Aalborg - Find vej