Cantadora

En Cantadora er en sangerinde, og betegnelsen stammer fra Sydamerika, hvor kvinderne synger deres historie og deres kultur ud i en særligt personlig og følelsesbetonet stil.

På engelsk er en ”Cantor”, en ledende sanger, altså den som igennem sangen leder sit kor eller sin meninghed (Gospel) til at opdage sangens mening og budskab.

Hos Cantadora, ynder vi at se vores arbejde, som netop dette – vi er den der igennem de personlige, følsomme historier leder hver enkelt til at forstå meningen og budskabet i de historier vi hver især bærer med os.

Vi tror at hvert menneske bærer på sin egen historie, som fortælles med helt individuelle stemmer, og derfor byder det os at møde hver enkelt netop som dette – helt sin egen.

Vi bruger historiefortællingen og søgningen efter mening som drivkraft i vores udviklende arbejde, hvad enten vi arbejder i en virksomhed med at udvikle en stærk kultur for sparring og refleksion, eller i en individuel session med et menneske i sorg.

I Cantadora møder du:

Kvalitet

Vi arbejder for at sikre den højeste kvalitet i vores arbejde og ydelser. Vi påtager os ikke opgaver, som vi ikke vurderer kan løses forsvarligt eller kompetent hos os.

Vi uddanner løbende personalet og arbejder med at udvikle vores tilbud i overensstemmelse med nyeste forskning. Læs mere om vores udviklingsprojekter og den viden vi er inspirerede af her​

Ordentlighed, ærlighed og respekt

Vi møder hver enkelt i øjenhøjde og med respekt for netop din situation. Alle mødes med omsorg og anerkendelse i deres individuelle forløb, og samtidig er vi tydelige om vores rammer og muligheder, så ingen skuffes af forventninger vi ikke kan indfri.

PSYKOLOGSELSKABET CANTADORA ApS

​CVR: 35381643

Louisegade 2A st.tv

9000 Aalborg